Hela natten

Joline sov hela natten inatt så fruktansvärt skönt, det var verkligen välbehövligt så som hon bråkat hela nätterna senaste veckan, dock skulle hon upp 05:30 men äsch det gör inget för jag fick sova några timmar utan avbruten sömn :)

låter som en dansk

Är förkyld som VANLIGT mitt immunförsvar suger verkligen, så nu går jag runt och hostar o snörvlar och låter dessutom som en dansk eller något när jag pratar!!

Men ska ändå iväg ner till stan ska hämta ut paket och köpa kaffebryggare :) får väl se hur jag mår när jag kommer hem, skit troligtvis.. ( haha hatar att vara sjuk )
 
 
 

Höst

Dom 2 finaste jag har på bild <3
 
idag är en sån där fruktansvärt seg och tråkig höstdag kallt och jävligt ute så myser ner mig här under filten med datorn i knät medans Joline sover, för sen blir det full fart igen :) Andreas slutar inte förens 16 idag så bara att vänta på att han kommer hem, sen blir det mat potatis pannbiff och gräddsås och med stekt lök till såklart. ska bli super gott :)

pappa har ju legat inne på sjukhus här nu i 4 dagar med dubbelsidig lunginflammation, men ikväll kommer han hem så imorgon beger jag mig till hålan svanesund för att hälsa på han och kommer även stanna över natten och Joline följer såklart med :) sen ska jag nog även hälsa på lite vänner när jag ändå är där så blir nog en sväng till mickan, sen eventuellt på torsdagn så åker jag till Varekil och hälsar på Lina och även Lotta innan jag beger mig hemåt igen!

Gott!

Hejhej!

Idag blev det kycklingwok till middag och Joline tyckte nog det var gott så som hon åt :) ja jag tyckte självklart att det var gott själv också haha. Andreas jobbar kväll idag så han kommer hem om ungefär 1 timma. alltid lika långtråkigt gillar bättre när han jobbar dag :)

jag sitter här med alla djur runt mig i en ring ungefär haha kollar på tv och Joline sover.

skulle ju sluta röka förra veckan gick 4 dagar men sen gick det inte längre den 4e dagen(vilket också är min jobbigaste dag) men just nu har jag inga cigg men Andreas köper med på vägen hem gullig som han är <3

Puss!

Dålig uppdatering

Fy vad jag är kass på att uppdatera bloggen, glömmer av den hela tiden! haha.

Börjat träna här hemma känner att det är dags att få bort de här fula gravidkilona nu! har skaffat mig motionscykel,pilatesboll och träningsband :) känner mig lite duktig iallafall.

och Joline kryper och går mot gåvagnar och går runt bord mammas duktiga tjej <3
Tog även hål i öronen på henne igår och hon var så duktig så (undra hur många som sitter med bittra miner bakom skärmen nu?) så fruktansvärt många som är emot att ta hål i öronen på så små barn men orkar faktiskt inte bry mig :)

Joline är nu mera 10 månader och 74,5cm lång <3

Nathalie Westin

En Blogg Om Livet Som Mamma & Gravid

RSS 2.0