Ullared imorgon!

Imorgon åker vi till ullared medans Joline får vara hos Martin&Angelica, vill inte släpa med henne dit hade bara blivit jobbigt för henne! Hoppas det inte är för mycket folk bara, är ju trots allt höstlov nu.

Kort!

En utav alla bilderna från fotograferingen <3
 
 
 
Mammas fina Prinsessa <3<3

Fotografering!

Idag ska Joline fotograferas,
så hoppas hon är på bra humör och att det blir många fina bilder :)

Storm ?!

Fyy vilket väder det är idag, känner inte alls för att gå utanför dörren idag,
svinkallt,blåser typ storm och spöregnar. vart tog det fina vädret vägen?

Väntar ...

Sitter och väntar på att hjärtat ska komma hem från jobbet så vi kan äta mat :) senare ikväll ska vi även spela bingolotto haha (lite gamling varning på det) men äsch vafan spelar man inte har man inte chans och vinna heller och då ska man med andra ord inte sitta o gnälla på att man aldrig vinner nått ;)
Planer för nästa vecka än så länge är
tisdag- Då ska Joline fotograferas <3
torsdag- åker vi till Ullared
Lördag- vi åker till min farmor & Farfar och stannar över natten

Underbar Helg!

Sorry att jag inte varit så aktiv med bloggandet dom senaste dagarna men varit fullt upp! Men helgen består av massor med mys <3

Älskar min underbara sambo och våran fina underbara dotter <3

Städat!

Har fått städat och plockat litegrann, hundarna & katterna här hemma fäller ju nu så ska helst dammsugas 2/dag för herrejävlar vad hår det blir, och är ju inte så himla mysigt med hårtussar överallt när Joline kryper omkring!

Nu sitter jag och inväntar besök också Av martin,angelica och barnen :) trevligt värre :P hehe

Kram på er <3

Godnatt

Ska alldeles strax läggs oss, ska bara se klart på den sjukt skumma filmen vi kollar på "max payne" eller va den heter. inte någon direkt bra film men har ju sett nästan hela så måste se klart den. Så godnatt på er :)

Inte hemma!

bloggade inte så mycket igår för var ju som sagt hos läkaren sen åkte jag till Angelica & martin och hälsade på lite där och Joline fick leka med sina kusiner Alicia är 3 år och Novalie är 10månader skiljer bara 1 månad och 2 dagar på Joline och Novalie hehe :)

Idag är jag så sjukt trött så jag sitter mest o stirrar :P Joline sover en stund nu så har lite ensamtid, så ska kolla lite på tv nu!

Läkaren!

Godmorgon godmorgon! nu sitter vi här och kollar på tv eller jaa Joline leker och kryper runt mest men jag kollar på tv ;P Idag ska jag till läkaren halv 11 och förutom det så ska vi nog inte göra så mycket idag! Andreas jobbar ikväll igen efter 2 dagars ledighet. får väl se vad dagen har att erbjuda :)

Söndag!

Idag tar vi det bara lugnt och Rasmus är på besök här också. har även tagit några kort på hela familjen varför får ni veta en annan dag :)
och till middag idag blir det kyckling wok GOTT! <3

04:00

Efter lite bråk med Joline sen 03 så orkade jag inte mer så nu är vi vakna och har varit det sen ungefär kvart i 4. Jag är svintrött men det är bara att vänta tills unga damen bestämer sig för att sova igen. Hatar när hon får för sig att gå upp så här mitt i natten, men vad ska man göra? haha

x-factor

Herregud vad många jag hejjar på i x-factor!
Malcolm
Awa
Manda
Jem
Isak
Alexander

är dom jag tycker om bäst men jag kan ju inte ha 6 favoriter haha ?? kan faktiskt inte vara 6 st i final så får nog fundera på det där ett tag ;)

Fredagsmys!

Idag är det fredag vilket innebär fredagsmys med hjärtat och självklart så kollar vi även på x-factor :)

Revenge & fråga Olle

Precis som rubriken säger så kollar jag nu på Revenge och efter det blir det fråga olle :)

beställt!

Så då har man beställt dom första 3 julklapparna till joline fast ena kommer nog bli en födelsedagspresent =)

Nattligt besök!

Klockan halv 3 inatt ungefär ringer Bea och frågor om hon kan sova hos oss för hon hade ingenstans att sova. och självklart fick hon det så hon har sovit på vår soffa inatt :) så nu imorse så har hon och Joline lekt massor, tror Joline gillar henne;) och Andreas åkte precis till jobbet och är hemma ikväll vid 22 igen, och Bea har åkt även hon. så nu är jag och joline helt ensamma <3

Resultatet

här kommer en något dålig bild på pajen :) fick gett bort en bit till Andreas Mamma & morbror också som blev sugna när vi sa att vi gjorde paj ;)
 
 
 
fruktansvärt Go blev den, Andreas kan han med när han vill ;) <3

Äpplepaj!

Nu har älskling bakat äpplepaj med äpplena från trädgården :) Så sen blir det soffmys med massa bra på tv <3 ( Glee,Greys anatomy och scandal)

Födelsedag + Julafton

Sitter och planerar lite inför Jolines 1 års dag vilket är om nästan exakt 1 månad så kollar lite efter presenter och planerar lite med tårtor osv! herregud vart tog tiden vägen? känns som igår hon kom till världen och allt var kaos pga hennes infektion så vi hamnade på neo i ca 1 vecka, och nu blir hon snart 1 år mammas älskling <3

sitter även och kollar efter Julklappar till Både Joline och övriga barn i släkten. resterande människor vet jag redan ungefär vad jag ska köpa till dom. Men jaa det gäller att vara ute i god tid ;)

Tidigt!

Joline bestämde sig för att gå upp 04:30 efter en väldigt velig natt, hon har troligtvis drömt massor. Men jaa det var bara att gå upp inte mycket mer att göra ;) Sen vid halv 06:30 somnade hon igen och då sov vi till 8.det var fruktansvärt skönt men får nog sova lite till med henne sen så jag känner mig lite mer utvilad.

Bra!

dejten mellan rex och mitti gick bra dom kom jätte bra överens, hon var ett litet yrväder och rex var lugn så det kommer nog komplettera varandras psyke bra till valparna :) , så nu är det bara att invänta mittis löp i december!

Parning!

Idag ska vi träffa rex nya flickvän som han ska para sig med december, så vi hoppas på att allt stämmer och att det sen blir massa söta rex bebisar. rex är föresten en tysk spets(mittelspitz) så blir små små bebisar :)

hittade tyvärr ingen bild på han men men det får gå ändå :D

Joline

Bilder på Joline från lekplatsen :) <3
 

Mammas prinsessa <3

Mammas prinsessa <3

 

Godmorgon :)

Lika trist väder idag som igår men har en mysig morgon/förmiddag ändå, för Joline är på strålande humör ,jag känner mig hyfsat utvilad och det är inte svin kallt i lägenheten som de brukar vara på morgonen <3

sen middag

det blir det idag joline är på halv kinkigt humör så vill inte ställa mig med maten så hon fick burkmat och har även ätit sin kvällsgröt nu :) och nu är hon o skrattar åt katterna i köket hehe <3

Regn

Idag är en fruktansvärt grå och trist dag! Så sitter och fryser trots filt på mig, Joline blev jätte trött så hon ligger och sover en stund nu trots att hon egentligen inte ska sova så här sen på eftermiddagen men men hade aldrig lyckats hålla henne vaken till 19 tiden ändå.
Gick bort med Andreas till ica förut innan han skulle iväg till jobbet, för att inhandla lite mys till ikväll <3

Nu håller jag på att tina kassler för idag blir det pasta m skinksås. en favorit här hemma :)

Härligt väder <3

vart så sjukt underbart väder idag, så idag har vi varit nere i stan o träffat mickan och Angelica, sen följde vi med angelica hem för att se hur hon bor nu när hon flyttat och hon börjar få det riktigt fint. va roligt att få träffa mina söta brorsbarn också :) Och Joline hade skoj med sina kusiner. sen när vi skulle gå fick vi inte det för alicia men sen när vi sa att vi måste gå då tjöta hon om att hon också skulle följa med haha, fina unge <3

lekplatsen

nästan precis kommit hem efter att ha varit på lekplatsen med Joline, hon verkligen älskar att gunga :) sen så har vi ätit lite och nu kryper och klättrar hon runt och leker och Andreas Ligger och vilar :)

underbart väder idag dessutom <3

Mysig morgon

förövrigt om man bortser från tidigare inlägg, så har jag och Joline en mysig morgon och hon kryper runt och leker och klättrar lite här och var. jag lyssnar på musik och hon dansar hehe <3

idioter

Allt går emot oss just nu känns det som, jag HATAR våran förra lägenhet, är renare än när vi flyttade in där och jag skulle t,om kunna slicka på alla ytor så rent är det. Men nej det ser ju inte ens skurat ut på golvet Hmm det kan inte bero på då att dom valt att måla golvet grått ?? massa jäkla vel med dom och vi har hyresrättsföreningen inkopplade m,m så dom ska nog inte komma någon vart med de där! för vi gjorde allt som dom sa behövde göras men det duger inte heller ...

Sovmorgon

Idag lät Joline mig sova till halv 8 vilket var sjukt skönt, inte ofta det händer! Så nu sitter jag och kollar på vakna med the voice medans hon kryper runt o leker.
Andreas har varit ledig lör,sön och idag, mysigt <3 inte ofta han är ledig nu förtiden. synd bara att man fått spendera större tiden i gamla lägenheten då det alltid är nått nytt vel. så fick betala dubbelhyror denna månade också. Men men vad ska man göra liksom!

Kanelbullar

Har bakat kanelbullar idag, orkade inte baka igår som egentligen var tanken eftersom det var kanelbullens dag så fick bli idag istället. och va sjukt mycket godare kanelbullarna blev när man hade i kesella. så ska ni baka bullar så använd ett recept med kesella :)

Greys anatomy

Är så sjukt trött efter idag. Har fixat o städat med våran gamla lägenhet, så nu ska de nya flytta in. skönt att slippa tänka på den mer :)

så nu sitter jag som fastfrusen i soffan och orkar knappt röra mig, så är skönt att joline sover nu för hade nog knappt orkat leka med henne.
OCH IDAG BÖRJAR NYA SÄSONGEN AV GREYS ANATOMY :)
och efter det så börjar en ny serie som också verkar sjukt bra. så det ska detta ska jag kika på idag
 

godnatt på er <3

Nathalie Westin

En Blogg Om Livet Som Mamma & Gravid

RSS 2.0