Julpynt!

började redan tidigare i veckan lite smått med att julpynta,
funderar på att julpynta klart idag.
får se hur mycket tid och ork som blir över sen efter middagen och Andreas kommit hem :)
Jag verkligen älskar Jul och allt som hör till är så fruktansvärt mysigt!
 
 

sova!

Ska lägga Joline om en liten stund, sen blir det tv kväll med Glee,greys anatomy och scandal. och vänta på att Andreas kommer hem från Jobbet <3

v.9

Gick in i v9 igår enligt mig själv och inte barnmorskans uträkning, vet som sagt inte vem som har rätt och inte. i vilket fall, mår så jävla dåligt kan knappt äta vanlig mat utan får småäta hela tiden för att inte må illa eller bli svinhungrig och därefter illamående!

mådde inte ens hälften så dåligt när jag väntade Joline, var aldrig illamående förutom första 5 min när jag gick upp på morgonen men det var allt. mådde jättebra och nu mår jag så dåligt att jag helst vill ligga i sängen hela dagarna!!

Bildbomb från Jolines födelsedag!

 
Finns hur mycket bilder som helst men detta är några utav dom :)

Inget fett!!

för mig är det lätta måltider eller sallad som gäller. fet mat går bort fyfan va äckligt mår illa av bara tanken på det, kan få i mig några tuggar men inte mer för då växer maten i munnen och jag vill hellre spy än svälja det!

så idag blev det kycklingsallad med curry dressing men kunde knappt äta dressingen men det gick ner. och mitt fredagsmys består utav färska räkor, GOOTT:D Får passa på när andreas jobbar, han som inte äter något från havet. och jag som älskar det haha! Ikväll ska jag även kolla x-factor som vanligt på fredagar :)

Byebye =)
 
 

Vilken jävla natt !

Har haft en riktig helvetes natt, Joline får 2 nya tänder längre in mot hörntänderrna så hon har haft jätteont och skrikit i princip hela natten + att hon är förkyld. enda gången hon varit lugn är när hon legat med huvudet på mitt bröst så har fått ha henne där för att kunna sova något alls. så jag själv har ju inte sovit speciellt bra fått ligga i samma sovställning hela tiden.

tycker synd om både henne och mig idag :/

1 år sedan!

Förlossningen : För exakt ett år sen höll jag just nu vid denna tiden på att göra mig iordning för att åka in till förlossningen för att se om dom skulle sätta igång mig trots mycket egna värkar. kl 09 var vi där och kl 10 fick vi reda på att dom självklart skulle sätta igång mig (tidig vattenavgång) vi fick komma in på vårat rum och jag fick byta om och göras iordning, kl 12 satte dom igång värkstimulerande dropp och sen tiden där emellan och att hon kom ut är tidsuppfattningen lite luddig. men ca 14 började värkarna bli kraftigare och mer jobbiga och testade allt möjligt i smärtlindringsväg: akupunktur,tens,bad,värmekudde men vid ca kvart i 16 hade jag så ont att jag fick epidural vilket han värka kanske 30 min. för sen från att va 6 cm öppen var jag helt plötsligt helt öppen och jag sa till barnmorskan att jag tror jag måste trycka nu och hon kollade och mycket riktigt var det fritt fram, enda var att hon inte hade kommit hela vägen ner i bäckenet men jag lyckades få ner henne:) . och utan att säga ett enda ord under udrivningsskedet mer än Mer vatten så var hon ute 16:39 och vägde 4115g och var 51cm lång!

och Nu sitter jag här idag och hon är 1 år!! Det är helt sjukt att den lilla flicka som låg i min mage i 9 månader nu har sin första födelsedag. Mamma älskar dig så otroligt mycket mammas fina prinsessa du betyder så mycket <3<3

Inget kort funkar!!!

Fyfan för denna dagen. var nere och skulle handla först på pressbyrån sedan på willys, men inga jävla kort funkar eller jo dom som har upphöjda siffror, och inga bankomater utanför funkar ju för finns inga pengar i dom. Så fick gå upp till bankomaten och ta ut pengar för att kunna handla.. Sån tur va så hade jag itne börjat handla och sen får reda på det i kassan utan jag var iaf förberedd. men fyfan vilka köer det va för i princip alla hade ju bara kort så dom kunde inte handla utan var tvungna att gå o ta ut pengar först..

Aja nog om det: jag och Joline har fått i oss lite att äta här hemma och nu går hon fram och tillbaka med sin gåvagn. men snart blir det läggdags för henne :)

=)

Andreas har åkt till jobbet, Joline sover och jag sitter och kollar lite på tv. Sen ska jag och Joline åka ner till stan tänkte jag och köpa resterande ingredienser till hennes födelsedag :) funderar även på om man ska äta tacos idag kanske Hmm får se på det :)
 
 

Toppen!

Var på bio igår och såg breaking dawn del 1 & 2 och 2an va jätte bra men boken är självklart sjukt mycket bättre, sen ska man egentligen inte jämföra bok och film men man gör det automatiskt ändå. 21:15 började bion vid 02 var den klar. så är inte alls trötta idag haha!

Breaking dawn 1 & 2

Ikväll blir det bio med älskling medans Bea är barnvakt :) eller jaa ger Joline mat när hon vaknar för hon kommer ju sova när vi åker.

Det blir breaking dawn del 1 & 2 vi ska se,
som jag längtat :)

Tandläkaren!

Idag ska Joline till tandläkaren för första gången, vet inte riktigt vad dom ska göra men antar att det bara är för att visa upp sig typ? ingen aning. i alla fall hoppas hon är snäll.

Just nu sitter jag och är väääldigt röksugen!! jag ger mig på det där att sluta röka igen får se om det går vägen denna gång :)
 
 
 
 
Uppdatering: Det gick bra hos tandläkaren fick massa info om hur man på bästa sätt sköter hennes tänder(fast sånt vet man ju redan) och så fick hon en tandborste :)

ber om ursäkt!

För dålig uppdatering men det blir lätt så med en liten, vissa perioder ska hon ha all uppmärksamhet och vill att jag leker med henne hela tiden och andra perioder så vill hon helst leka för sig själv. så då vet ni varför det ibland blir uppehåll i bloggandet :)

Ville bara kika in och säga att det händer mycket och ingenting i vårat liv nu haha! det sa troligtvis er ingenting men det är så det ligger till. Sitter just nu och kollar tv medans Joline sover en liten stund. sen när andreas kommer hem så blir det att röjja här hemma ta bort lite leksaker m,m som Joline inte använder längre, vika tvätt och sådär. sådant som inte är så lätt när joline står o drar en i byxbenet och blir arg om hon inte får all uppmärksamhet hihi <3
 
 
Mina älsklingar, älskar er fruktansvärt mycket <3

Tjörn!

Vi var som sagt hos min farmor & farfar lördag-söndag, Var jätte mysigt har inte varit där sen innan min mamma gick bort vilket var 3 år sedan så var jättekul att vara där och hälsa på igen :) Men känns dock som jag gick upp 10kg under tiden vi var där haha som vanligt så blir man serverad mat hela tiden nästan ^^

Hämta prinsessan!

Strax åka o hämta min fina prinsessa eftersom hon stannade hos martin & Angelica inatt, saknar henne jätte mycket nu är inte van att vara utan henne så länge. Väntar bara på att bussen ska gå :)

Folk är gaaalna!

Var ju som sagt på ullared idag och va sjukt mycket folk! ingen kö in iaf sån tur va, men där inne .. herregud .. Folk är fan inte kloka,körde på en ställde sina kundvagnar överallt så stog man på samma ställe i mer än 2 min så var man omringad av kundvagnar och kom ingenstans!! Haha jag säger då de!

i vilket fall så fick vi köpt massor och kom hem 7000:- fattigare så nu får vi leva på Skorpor och vatten resten av månaden ;) HAHA Nedå så illa är det inte ;) Så nu har vi fått köpt en hel del presenter till Joline så är det bara tårtor och planering av kalaset kvar =)

Nathalie Westin

En Blogg Om Livet Som Mamma & Gravid

RSS 2.0