Godmorgon

vaknade av att joline inte tänkte sova mer så det var bara att gå upp:) igår när jag skulle lägga mig så låg Andreas o frös och skaka som bara den då hade febern stigit, usch tycker faktiskt synd om honom! men Joline var snäll iaf för hon vaknade precis innan jag lade mig i sängen och ville ha mat vilket gjorde att hon sov till 7 imorse vaknade då och ville ha mat sen vaknade hon vid 10 och ville ha mat igen sen kl 11 vakna hon och skulle upp hehe underbara unge <3

Får se vad vi hittar på idag för Andreas sover fortfarande och är som sakt sjuk, men jag kanske tar en sväng upp till Martin och Angelica och hälsar på =)

Kan inte sova!

Jag sitter vaken här mitt i natten och är inte trött men blir väl förhoppningsvis snart! istället sitter jag och pratar med gamla vänner på facebook och kollar runt på allt möjligt på nätet sjukt tråkigt haha. Andreas har nog åkt på influensa stackarn så han gick och lade sig ganska så tidigt idag med Joline som också var jätte trött. Jag hoppas bara inte hon blir smittad!

Godnatt<3

Bloggen

Tänkte försöka mig på att börja blogga. Här kommer jag skriva om det mesta i mitt liv Och framförallt kommer jag att skriva om hur det är för MIG att vara mamma och även mycket om Joline och hennes framsteg och utveckling men även min vardag m,m. Jag Ska försöka uppdatera så ofta jag kan och orkar.

Nathalie Westin

En Blogg Om Livet Som Mamma & Gravid

RSS 2.0